*
Ве молиме внесете број на СЕТЕК Клуб Картичка (13цифрeн, 8......) или телефонски број во формат (07ХNNNNNN)
*
Доколку за прв пат пристапувате на оваа страна и не е регистрирана Вашата картичка Ве молиме внесете го бројот на картичката (или телефонскиот број со кој е регистрирана клуб картичката во соодветното поле и како лозинка внесете го телефонскиот број со кој е регистрирана клуб картичката (Комбинацијата од телефонски број и во двата внеса е сосема валидна за прв пристап до страната).
По активирање на копчето „Пријави се“ ќе биде испратена порака со времена лозинка на Вашата email адреса/Телефонски број.
Ви Благодариме што го користите web-сервисот на СЕТЕК Се од Техника
Пријави се
Препрати нова лозинка на мојата email адреса (Ве молиме внесте го 13 цифрениот број на клуб картичката во полето горе (Број на клуб картичка) и внесете email адреса со која сте регистрирани во полето поддолу (Пријавена емаил адреса)
Прати нова лозинка
Побарај помош за пријава